AKTUELLT

Samling med folkdräkter

PUBLICERAT: 05.08.2022

Många sorters folkdräkter kunde ses vid Cornelia i norra Näsby på fredagseftermiddagen och kvällen. Det var folkdräktens dag som nu firades i Närpes för tredje gången.

Sista Robin Hood-spelningen

PUBLICERAT: 30.07.2022

På lördagen spelades Robin Hood för sista gången denna sommar vid vridläktaren. Eftersom det var andra sommaren nu med den pjäsen betyder det att man får söka en ny pjäs att spela nästa sommar.

Fiskfest i Nämpnäs

PUBLICERAT: 23.07.2022

Rockbultarna stod för den musikaliska underhållningen när det var fiskfest i Nämpnäs på lördagen. Festen hölls i Nämpnäs paviljong efter

Nypremiär vid vridläktaren

PUBLICERAT: 08.07.2022

På fredagen hade Närpes teater nypremiär av pjäsen Robin Hood. På bilden Miranda Eklund som Lady Marion och Simon Nystén som Robin Hood.

Queen-show

PUBLICERAT: 07.07.2022

På onsdagen hölls två färgsprakande föreställningar av skolmusikkårens Queen-show i ishallen i Närpes. Showen hölls även i vintras, men då i simhallen.

Skönsång vid Ivars gård

PUBLICERAT: 05.07.2022

På tisdagskvällen hölls konsert vid Ivars gården och Cornelia i norra Näsby med Monica Groop, till höger på bilden, och Kajsa Dahlbäck, ackompanjerade av Mikael Svarvar.

Tomatkarneval i full gång

PUBLICERAT: 30.06.2022

På torsdagen var det dags för de första musikframförandena på Tomatkarnevalens utescén. På kvällen var det allsång med olika artister s.s på bilden Porfirio Otero.

Konfirmationstider

PUBLICERAT: 25.06.2022

På midsommardagen hölls traditionsenligt konfirmation i Närpes kyrka. Konfirmander, ledare och hjälpledare tågade från församlingshemmet i fint sommarväder medan kyrkklockorna ljöd.

Många kom på soppdag

PUBLICERAT: 18.06.2022

Trots regnet på lördagen var det stor uppslutning vid soppdagen i Blaxnäs fiskehamn.